Dolle dwaze dagen in het gekste hotel van Nederland op uw kermis
Boobytrap Hotel, ook in 2013 de blikvanger op de kermis
 

Het Boobytrap Hotel van Piet Albers is ook het komende jaar weer terug op de Nederlandse kermissen.
Het Boobytrap Hotel is een vernieuwde versie van attracties die we kennen met namen als King’s Circus, Hollywood of de Cakewalk.

Het Boobytrap Hotel is helemaal aangekleed als hotel, maar het is niet zomaar een hotel, het is een hotel vol gekke en dwaze boobytraps. Er zijn vele nieuwe onderdelen toegevoegd.

Het Boobytrap Hotel is een loopattractie met maar liefst drie verdiepingen. Het loopspektakel is een combinatie van een loopspookhuis, Cakewalk en een hindernisbaan. Op de kermis is het boobytrap hotel dan ook een echte blikvanger.

Attractie met hindernissen
Iedereen kent vast nog wel de Cakewalk of het Lunapark.
Deze kermisattracties waren vroeger op bijna iedere kermis aanwezig en zeer populair bij het publiek.
Ook tegenwoordig is dit soort attracties nog steeds in trek.

Het Boobytrap Hotel is het best te vergelijken met een Lunapark en Loopspookhuis.


De loopattractie maakt het zijn bezoekers onderweg niet eenvoudig, maar juist spannend en tevens heel verrassend. Naast het trotseren van allerlei bewegende elementen, zoals een draaiton, sjimmietrap, draaischijven, wasborstels, loopbanden en klimrekken moet de bezoeker zich ook nog een weg banen door allerlei donkere gangetjes en tunnels. Dit voegt nog een extra dimensie toe.

Op het einde kan men via een glijbaan van 8 meter hoog naar beneden glijden. Voor wie dit niet durft, is er ook een trap die naar beneden gaat. In totaal ben je als bezoeker zo’n ruime 10 minuten zoet in dit gastvrije hotel. Aan het einde van de gang is er nog gelegenheid even te boxen, hiervoor hangen er drie grote bokszakken.

Eigenlijk is het Boobytrap Hotel één van de grootste rijdende speeltuinen van Nederland.

Conclusie: je moet het gewoon meemaken. Het is een attractie waar jong en oud plezier aan kan beleven. De façade van het Boobytrap Hotel heeft een eigentijds karakter, is fraai gedecoreerd en verlicht. Kortom, Het Boobytrap Hotel staat garant voor drie verdiepingen vol hindernissen, spanning en sensatie, een kleurrijk hotel, waar je gastvrij wordt ontvangen.